Töltött karaj gazdagon recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
- 4 szelet trappista sajt
- 2 db újhagyma
- 1 szál parasztkolbász
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A kolbászt karikákra,az újhagymát 5-6 cm-es darabokra vágjuk. A két darab tojást megfőzzük.
Elkészítés:A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát,1-1 darab újhagymát és 2-3 kolbász és tojás karikát majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk.
Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »