Töltött karaj gazdagon recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
- 4 szelet trappista sajt
- 2 db újhagyma
- 1 szál parasztkolbász
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A kolbászt karikákra,az újhagymát 5-6 cm-es darabokra vágjuk. A két darab tojást megfőzzük.
Elkészítés:A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát,1-1 darab újhagymát és 2-3 kolbász és tojás karikát majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk.
Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »