Töltött karaj gazdagon

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
  • 4 szelet trappista sajt
  • 2 db újhagyma
  • 1 szál parasztkolbász
  • 2 db tojás

A panírozáshoz:

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Előkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A kolbászt karikákra,az újhagymát 5-6 cm-es darabokra vágjuk. A két darab tojást megfőzzük.

Elkészítés:A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát,1-1 darab újhagymát és 2-3 kolbász és tojás karikát majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk.

Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!