Töltött karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 főre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet bacon vagy angol szalonna
- 4 szelet trappista sajt
- 1 db póréhagyma
- 8 szelet csípős,paprikás vastag kolbász
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A póréhagymát vastagabb szeletekbe vágjuk. Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot 2-2 szelet póréhagymát és kolbászt. A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük. Szalma burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »