Töltött karaj joghurtos salátával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet bacon
- 4 szelet trappista sajt
- 1 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
A salátához:
- 1 fej jégsaláta
- 1 db kígyó uborka
- 1 cs piros retek
- 1 db hegyes erős paprika
- 2 db sárga paprika
- 1 fej lila hagyma
- 1 nagy doboz joghurt
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk,alaposan megmossuk és feldaraboljuk ízlés szerint. A jégsalátát darabokra tépkedjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Az csípős paprikát szeletekbe vágjuk. Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot és csípős paprikát. A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.
A salátához összekeverjük a zöldségeket. A joghurtot sózzuk,borsozzuk és a salátára öntjük.
Megsült húsokat felvágjuk és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »