Töltött karaj joghurtos salátával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet bacon
- 4 szelet trappista sajt
- 1 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
A salátához:
- 1 fej jégsaláta
- 1 db kígyó uborka
- 1 cs piros retek
- 1 db hegyes erős paprika
- 2 db sárga paprika
- 1 fej lila hagyma
- 1 nagy doboz joghurt
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk,alaposan megmossuk és feldaraboljuk ízlés szerint. A jégsalátát darabokra tépkedjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Az csípős paprikát szeletekbe vágjuk. Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot és csípős paprikát. A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.
A salátához összekeverjük a zöldségeket. A joghurtot sózzuk,borsozzuk és a salátára öntjük.
Megsült húsokat felvágjuk és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.