Töltött karaj joghurtos salátával recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet bacon
- 4 szelet trappista sajt
- 1 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
A salátához:
- 1 fej jégsaláta
- 1 db kígyó uborka
- 1 cs piros retek
- 1 db hegyes erős paprika
- 2 db sárga paprika
- 1 fej lila hagyma
- 1 nagy doboz joghurt
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk,alaposan megmossuk és feldaraboljuk ízlés szerint. A jégsalátát darabokra tépkedjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Az csípős paprikát szeletekbe vágjuk. Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot és csípős paprikát. A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.
A salátához összekeverjük a zöldségeket. A joghurtot sózzuk,borsozzuk és a salátára öntjük.
Megsült húsokat felvágjuk és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

