Snidlinges töltött borda recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 1 cs snidling
- 1 tömlős krémsajt
- 15 dkg sonka
- só
- őrölt fehér bors
- kevés finomliszt
- 2-3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.