Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Snidlinges töltött borda recept

Snidlinges töltött borda
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
    • 1 cs snidling
    • 1 tömlős krémsajt
    • 15 dkg sonka
    • őrölt fehér bors
    • kevés finomliszt
    • 2-3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • kevés zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

    A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

    Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá