Snidlinges töltött borda

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Snidlinges töltött borda

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 cs snidling
  • 1 tömlős krémsajt
  • 15 dkg sonka
  • őrölt fehér bors
  • kevés finomliszt
  • 2-3 tojás
  • kevés zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése:

A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!