Tojáslepényes fasírt rolád recept

Elkészítése:
A fasírtot a szokásos módon összeállítjuk, zsírpapíron a masszát kb.1 cm vastag téglalappá formázzuk. A tojásokat megfelezzük, sóval, petrezselyemmel ízesítjük. Először a sárgájából serpenyőben két lepényt sütünk, ezeket a húsra csúsztatjuk, hogy kissé fedjék egymást. Erre kerül a reszelt sajt fele. Ezután a fehérjéből is lepényt készítünk, majd ezt is a húsra fektetjük és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. A zsírpapír segítségével feltekerjük a fasírtunkat és olajjal kikent tepsibe helyezzük, készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »