Tojáslepényes fasírt rolád recept
Elkészítése:
A fasírtot a szokásos módon összeállítjuk, zsírpapíron a masszát kb.1 cm vastag téglalappá formázzuk. A tojásokat megfelezzük, sóval, petrezselyemmel ízesítjük. Először a sárgájából serpenyőben két lepényt sütünk, ezeket a húsra csúsztatjuk, hogy kissé fedjék egymást. Erre kerül a reszelt sajt fele. Ezután a fehérjéből is lepényt készítünk, majd ezt is a húsra fektetjük és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. A zsírpapír segítségével feltekerjük a fasírtunkat és olajjal kikent tepsibe helyezzük, készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

