Tojáslepényes fasírt rolád recept
Elkészítése:
A fasírtot a szokásos módon összeállítjuk, zsírpapíron a masszát kb.1 cm vastag téglalappá formázzuk. A tojásokat megfelezzük, sóval, petrezselyemmel ízesítjük. Először a sárgájából serpenyőben két lepényt sütünk, ezeket a húsra csúsztatjuk, hogy kissé fedjék egymást. Erre kerül a reszelt sajt fele. Ezután a fehérjéből is lepényt készítünk, majd ezt is a húsra fektetjük és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. A zsírpapír segítségével feltekerjük a fasírtunkat és olajjal kikent tepsibe helyezzük, készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

