Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes-gombás sertésragu recept

Tejszínes-gombás sertésragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéstarja
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 evőkanál olaj
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1/2 evőkanál szárított petrezselyem
    • 25 dkg gomba
    • 2 dl tejszín
    • bors
    • tárkony
    • kakukkfű

    Elkészítése:

    A húst tisztítsuk meg, vágjuk 1 cm széles csíkokra, és kevés olajon süssük elő, majd vegyük ki az olajból, és tegyük félre. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk nagyon vékony szeletekre, és abban az olajban, amiben a húst sütöttük, pároljuk üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a szalonnát, ízlés szerint fűszerezzük, majd tegyük vissza a húst, öntsünk rá egy kevés vizet, és főzzük puhára. Ha megpuhult a hús, tegyük bele a felszeletelt gombát, öntsük fel tejszínnel, és főzzük készre. Hasábburgonyával tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá