Tejszínes bundában sült karaj recept

Hozzávalók:
- 6 szelet karaj (kb 70 dkg)
- só ízlés szerint
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7 dl étolaj a sütéshez
Bundához:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- őrölt bors ízlés szerint
- 3 púpozott evőkanál liszt
- 1,5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk mindkét oldalát.
A bunda hozzávalóit összekeverjük.
A húst lisztbe, majd a tejszínes masszába mártjuk.
Az olajat felmelegítjük, de ne legyen forró! Fedő alatt szép aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
Köretként rizst és házi savanyúságot adhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »