Tejszínes bundában sült karaj recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 szelet karaj (kb 70 dkg)
- só ízlés szerint
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7 dl étolaj a sütéshez
Bundához:
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- őrölt bors ízlés szerint
- 3 púpozott evőkanál liszt
- 1,5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk mindkét oldalát.
A bunda hozzávalóit összekeverjük.
A húst lisztbe, majd a tejszínes masszába mártjuk.
Az olajat felmelegítjük, de ne legyen forró! Fedő alatt szép aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
Köretként rizst és házi savanyúságot adhatunk mellé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.