Tejszínes bundában sült karaj recept

Hozzávalók:
- 6 szelet karaj (kb 70 dkg)
- só ízlés szerint
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7 dl étolaj a sütéshez
Bundához:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- őrölt bors ízlés szerint
- 3 púpozott evőkanál liszt
- 1,5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk mindkét oldalát.
A bunda hozzávalóit összekeverjük.
A húst lisztbe, majd a tejszínes masszába mártjuk.
Az olajat felmelegítjük, de ne legyen forró! Fedő alatt szép aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
Köretként rizst és házi savanyúságot adhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »