Tejfölös zöldborsó ragu knédlivel recept

Elkészítése:
Ragu készítése:
A hagymát megdinszteljük az olajon, megszórjuk pirospaprikával, és megpároljuk benne a húst. Ha kész, mehet bele a borsó, nem kell sokáig főzni, épp, hogy átmelegedjen. Behabarjuk az egészet a tejfölben elkevert liszttel. Fűszerezzük.
Knédli készítése:
Az élesztőt felfuttatjuk a víz-tej cukros keverékében, majd a többi hozzávalóval tésztává gyúrjuk, és olajjal bekenjük a felületét.
Egy órát pihentetjük, majd tetszőleges gombócokká formáljuk, még kelesztjük pár percig, és gőz fölött 15 perc alatt megfőzzük.
Jó étvágyat!
A tejfölös zöldborsó ragu knédlivel kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 25 g
Zsír: 7 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »