Tejben pácolt fűszeres sertéstarja rántva recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
A hús pácolásához:
- 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertés tarja
- 1/2 l tej
- 1 tk. grill fűszer
- só
- 1 mk. őrölt fekete bors
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 mk.cayenne bors
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése: Előkés: A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Fűszerezzük,borssal,cayenne borssal,grill fűszerrel és az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!
Elkészítés:A húst lecsepegtetjük,papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk,majd bő olajban közepes lángon kisütjük.
A köretnek kukoricás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »