Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejben pácolt fűszeres sertéstarja rántva recept

Tejben pácolt fűszeres sertéstarja rántva
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 4 személyre:

    A hús pácolásához:

    • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertés tarja
    • 1/2 l tej
    • 1 tk. grill fűszer
    • 1 mk. őrölt fekete bors
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 mk.cayenne bors

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • A sütéshez:
    • étolaj

    Elkészítése: Előkés: A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Fűszerezzük,borssal,cayenne borssal,grill fűszerrel és az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!
    Elkészítés:A húst lecsepegtetjük,papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk,majd bő olajban közepes lángon kisütjük.
    A köretnek kukoricás rizst készítettem mellé.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá