Tejben pácolt fűszeres sertéstarja rántva

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók 4 személyre:

A hús pácolásához:

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertés tarja
  • 1/2 l tej
  • 1 tk. grill fűszer
  • 1 mk. őrölt fekete bors
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 mk.cayenne bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítése: Előkés: A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Fűszerezzük,borssal,cayenne borssal,grill fűszerrel és az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!
Elkészítés:A húst lecsepegtetjük,papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk,majd bő olajban közepes lángon kisütjük.
A köretnek kukoricás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))