Székely almás hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 szelet rövidkaraj
- 5dkg margarin
- Pici só
- 1 dkg kakukkfű
- 2 db közepes nagyságú jonatán alma
- 2 dl. tejföl
- 3 teáskanál liszt
- 4 személyre rizs
Elkészítése:
A 4 szelet rövidkarajt kiklopfoljuk, az 5 dkg margarinon megpároljuk, ízesítjük a sóval, a kakukkfűvel, majd kiszedjük egy jénai tálba, majd a megmaradt léhez, hozzáadjuk a meghámozott kockára vágott almát-picit forrjuk, majd levesszük a lángról, és a tejföllel összekevert lisztel, behabarjuk, majd ráöntjük a jénaiban lévő húsra. 5-10 percig 180 fokos sütőben sütjük.Párolt rizzsel és zöldségekkel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.