Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Székely almás hús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet rövidkaraj
    • 5dkg margarin
    • Pici só
    • 1 dkg kakukkfű
    • 2 db közepes nagyságú jonatán alma
    • 2 dl. tejföl
    • 3 teáskanál liszt
    • 4 személyre rizs

    Elkészítése:
    A 4 szelet rövidkarajt kiklopfoljuk, az 5 dkg margarinon megpároljuk, ízesítjük a sóval, a kakukkfűvel, majd kiszedjük egy jénai tálba, majd a megmaradt léhez, hozzáadjuk a meghámozott kockára vágott almát-picit forrjuk, majd levesszük a lángról, és a tejföllel összekevert lisztel, behabarjuk, majd ráöntjük a jénaiban lévő húsra. 5-10 percig 180 fokos sütőben sütjük.Párolt rizzsel és zöldségekkel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá