Sültek kánaánja recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1-1,5 kg oldalas és/vagy tarja
- 4 db alma
- 4 db körte
- 4 db sárga répa
- 4 fej vöröshagyma
- 4-6 db nagyobb fej gomba /csiperke, vagy bármi/
- 1 fej fokhagyma
- sertés zsír, étolaj
- só
Elkészítése:
A megsózott oldalast és tarját egy nagy méretű tepsibe helyezem. Rápakolom a megtisztított és egészben hagyott almát, körtét, sárgarépát, vörös hagymát, gombát, fokhagymát… és ezt lehet tovább cifrázni patisszonnal, cukkinivel, egész paprikával, stb. Zsír-olaj-víz keverékével felöntöm és fólia alatt sütöm. Ha megpuhul, fólia nélkül pirosra sütöm.
Tipp:
A sütési idő változó a hús erősségétől függően. A zöldséget és gyümölcsöt feltétlenül egyben tegyük a hús mellé, mert tökéletesen átsül. Ha hamarabb elkészül, mint a hús, ki lehet szedni és a húsokat tovább sütni készre!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »