Sültek kánaánja recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 1-1,5 kg oldalas és/vagy tarja
- 4 db alma
- 4 db körte
- 4 db sárga répa
- 4 fej vöröshagyma
- 4-6 db nagyobb fej gomba /csiperke, vagy bármi/
- 1 fej fokhagyma
- sertés zsír, étolaj
- só
Elkészítése:
A megsózott oldalast és tarját egy nagy méretű tepsibe helyezem. Rápakolom a megtisztított és egészben hagyott almát, körtét, sárgarépát, vörös hagymát, gombát, fokhagymát… és ezt lehet tovább cifrázni patisszonnal, cukkinivel, egész paprikával, stb. Zsír-olaj-víz keverékével felöntöm és fólia alatt sütöm. Ha megpuhul, fólia nélkül pirosra sütöm.
Tipp:
A sütési idő változó a hús erősségétől függően. A zöldséget és gyümölcsöt feltétlenül egyben tegyük a hús mellé, mert tökéletesen átsül. Ha hamarabb elkészül, mint a hús, ki lehet szedni és a húsokat tovább sütni készre!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.