Sültek kánaánja recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1-1,5 kg oldalas és/vagy tarja
- 4 db alma
- 4 db körte
- 4 db sárga répa
- 4 fej vöröshagyma
- 4-6 db nagyobb fej gomba /csiperke, vagy bármi/
- 1 fej fokhagyma
- sertés zsír, étolaj
- só
Elkészítése:
A megsózott oldalast és tarját egy nagy méretű tepsibe helyezem. Rápakolom a megtisztított és egészben hagyott almát, körtét, sárgarépát, vörös hagymát, gombát, fokhagymát… és ezt lehet tovább cifrázni patisszonnal, cukkinivel, egész paprikával, stb. Zsír-olaj-víz keverékével felöntöm és fólia alatt sütöm. Ha megpuhul, fólia nélkül pirosra sütöm.
Tipp:
A sütési idő változó a hús erősségétől függően. A zöldséget és gyümölcsöt feltétlenül egyben tegyük a hús mellé, mert tökéletesen átsül. Ha hamarabb elkészül, mint a hús, ki lehet szedni és a húsokat tovább sütni készre!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »