Sült tojással töltött fasírt recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük.
Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a megdinsztelt vöröshagymát, 2 db tojást, vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket. Fűszerpaprikával meghintjük, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát, és jó alaposan összedolgozzuk.
A töltelékhez a tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, és kevés olajon megsütjük.
Folpackot terítünk egy deszkára vagy az asztalra, erre ráhelyezzük a masszát, és olyan hosszú téglaalapra igazgatjuk amilyen hosszú tepsibe szeretnénk sütni.
Masszán elosztjuk a sült tojást, óvatosan feltekerjük, és olajjal kikent tepsibe helyezzük.
A maradék 1 db felvert tojással lekenjük, és sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.