Hozzávalók:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük.
Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a megdinsztelt vöröshagymát, 2 db tojást, vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket. Fűszerpaprikával meghintjük, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát, és jó alaposan összedolgozzuk.
A töltelékhez a tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, és kevés olajon megsütjük.
Folpackot terítünk egy deszkára vagy az asztalra, erre ráhelyezzük a masszát, és olyan hosszú téglaalapra igazgatjuk amilyen hosszú tepsibe szeretnénk sütni.
Masszán elosztjuk a sült tojást, óvatosan feltekerjük, és olajjal kikent tepsibe helyezzük.
A maradék 1 db felvert tojással lekenjük, és sütjük.