Steak szűzpecsenyéből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60-70 dkg szűzpecsenye
- őrölt bors
- chili por
- 0,5 dl oliva olaj
- só
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, lehártyázzuk. Az olíva olajhoz keverjük a chili port és az őrölt borsot. Néhány órára, de akár egy éjszakára is benne hagyhatjuk a húst.
Kivesszük a pácból és megsózzuk. Pár csepp olajat forrósítunk és a szűzpecsenyét minden oldalán 2-2 percig sütjük. Ha jól átsülten szeretnénk, 4-5 percig sütjük oldalanként.
10 percig pihentetjük, majd kb. 1 cm vastag szeleteket vágunk és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »