Spenót natúr szelettel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg bébi spenót
- 2 dl tej
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- 2 teáskanál bors
- 4 szelet sertés rövid karaj
- 3 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
A spenótot leforrázom.
Egy serpenyőben olajat hevítek, beleteszem az összetört fokhagymát, megfuttatom, majd rászórok 2 ek lisztet és világosra pirítom. Felöntöm a tejjel és kevés vízzel. Sózom, borsozom, majd hozzáadom a spenótot, egyszer felroffalom, majd botrmixerrel pürésítem és újból felforralom.
A húst kiklopfolom, sózom, borsozom és megforgatom a maradék lisztben. Kevés olajon aranybarnára sütöm. A kész húsokat a főzelékkel tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »