Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkával, sajttal töltött bundás karaj recept

Sonkával, sajttal töltött bundás karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet sertéskaraj
    • 8 szelet főtt tarja
    • 8 ujjnyi darabka füstölt sajt

    A panírhoz:

    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg liszt
    • bors
    • 1 ek tejszín
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A tojásokat a tejszínnel és a liszttel kikeverjük sűrű palacsintatésztává. Sózzuk, borsozzuk, és állni hagyjuk 15 percig.

    Közben a húst előkészítjük: a karajszeleteket fólia között kiveregetjük, sózzuk, minden szeletre tarját és sajtrudat teszünk. Szorosan feltekerjük, fogpiszkálóval összetűzzük.

    Egy tálba öntsünk lisztet, ebben forgatjuk meg a roládokat, majd mártsuk a tésztamasszába, és forró olajban szép lassan süssük meg. Szedjük konyhai papírtörlőre, hogy a felesleges zsiradék lecsorogjon róla, majd a fogpiszkálót távolítsuk el.

    Ferdén szeletelve tálaljuk tetszőleges körettel.

    A sonkával, sajttal töltött bundás karaj kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 174 kcal
    Fehérje: 19 g
    Szénhidrát: 5 g
    Zsír: 8 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá