Sonkával, sajttal töltött bundás karaj recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- 8 szelet főtt tarja
- 8 ujjnyi darabka füstölt sajt
- só
A panírhoz:
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- só
- bors
- 1 ek tejszín
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat a tejszínnel és a liszttel kikeverjük sűrű palacsintatésztává. Sózzuk, borsozzuk, és állni hagyjuk 15 percig.
Közben a húst előkészítjük: a karajszeleteket fólia között kiveregetjük, sózzuk, minden szeletre tarját és sajtrudat teszünk. Szorosan feltekerjük, fogpiszkálóval összetűzzük.
Egy tálba öntsünk lisztet, ebben forgatjuk meg a roládokat, majd mártsuk a tésztamasszába, és forró olajban szép lassan süssük meg. Szedjük konyhai papírtörlőre, hogy a felesleges zsiradék lecsorogjon róla, majd a fogpiszkálót távolítsuk el.
Ferdén szeletelve tálaljuk tetszőleges körettel.
A sonkával, sajttal töltött bundás karaj kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 174 kcal
Fehérje: 19 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 8 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 19 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 8 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.