Snidlinges sertésborda recept

Hozzávalók:
- 8 kicsontozott karajszelet
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- csipetnyi cukor
- 2 csomó snidling (metélőhagyma)
A mártáshoz:
- 1 dl olaj vagy 5 dkg vaj
- fél dl borecet
- 16 dl ketchup (vagy 1 evőkanál paradicsompüré)
- 1 kiskanál mustár
Elkészítés:
A kivert, besózott hússzeleteket egymás mellé vagy félig egymásra borítva, olajjal bekent alufóliára fektetjük, és a következő mártással öntjük le: az olajat (vagy vajat megolvasztjuk), a ketchuppal, az ecettel és az ízesítőkkel elkeverjük. Végül a mártással megkent hússzeleteket az apróra vágott snidlinggel gazdagon meghintjük, a fóliát összezárjuk, és a húst a sütőben 35-40 percig sütjük. Rizs illik hozzá, de adhatjuk burgonyapürével vagy spagettival is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »