Sile-kocsonya recept

Hozzávalók:
- 1 csülök
- 4 sertésköröm
- 1 kg sovány sertéshús
- 6 sárgarépa
- 1 zeller
- 1 petrezselyem
- 1 hagyma
- 20 szem borsó
- 4 babérlevel
- 1 1/2 fej fokhagyma
- só
Elkészítése: A körmöket megpucoljuk, és bevagdossuk. A húst lemossuk és a csülköt megmossuk és a zöldségekkel együtt lassú tűzön főzni kezdjük. Egy óra után kivesszük a zöldségeket és a húst addig főzzük, amíg le nem válik a csontról. (kb 4-5 óra). Amikor kész a hús, kivesszük és hűlni hagyjuk. A lébe beletesszük az apróra vagdosott fokhagymát és még fél órán át főzzük. Amíg fő a húst feldaraboljuk és elhelyezzük a tepsibe. Egy szűrőn keresztül ráöntjük a levet. Ízlés szerint fűszerezhetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »