Sile-kocsonya recept
Hozzávalók:
- 1 csülök
- 4 sertésköröm
- 1 kg sovány sertéshús
- 6 sárgarépa
- 1 zeller
- 1 petrezselyem
- 1 hagyma
- 20 szem borsó
- 4 babérlevel
- 1 1/2 fej fokhagyma
- só
Elkészítése: A körmöket megpucoljuk, és bevagdossuk. A húst lemossuk és a csülköt megmossuk és a zöldségekkel együtt lassú tűzön főzni kezdjük. Egy óra után kivesszük a zöldségeket és a húst addig főzzük, amíg le nem válik a csontról. (kb 4-5 óra). Amikor kész a hús, kivesszük és hűlni hagyjuk. A lébe beletesszük az apróra vagdosott fokhagymát és még fél órán át főzzük. Amíg fő a húst feldaraboljuk és elhelyezzük a tepsibe. Egy szűrőn keresztül ráöntjük a levet. Ízlés szerint fűszerezhetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

