Sile-kocsonya recept

Hozzávalók:
- 1 csülök
- 4 sertésköröm
- 1 kg sovány sertéshús
- 6 sárgarépa
- 1 zeller
- 1 petrezselyem
- 1 hagyma
- 20 szem borsó
- 4 babérlevel
- 1 1/2 fej fokhagyma
- só
Elkészítése: A körmöket megpucoljuk, és bevagdossuk. A húst lemossuk és a csülköt megmossuk és a zöldségekkel együtt lassú tűzön főzni kezdjük. Egy óra után kivesszük a zöldségeket és a húst addig főzzük, amíg le nem válik a csontról. (kb 4-5 óra). Amikor kész a hús, kivesszük és hűlni hagyjuk. A lébe beletesszük az apróra vagdosott fokhagymát és még fél órán át főzzük. Amíg fő a húst feldaraboljuk és elhelyezzük a tepsibe. Egy szűrőn keresztül ráöntjük a levet. Ízlés szerint fűszerezhetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »