Sile-kocsonya recept
Hozzávalók:
- 1 csülök
- 4 sertésköröm
- 1 kg sovány sertéshús
- 6 sárgarépa
- 1 zeller
- 1 petrezselyem
- 1 hagyma
- 20 szem borsó
- 4 babérlevel
- 1 1/2 fej fokhagyma
- só
Elkészítése: A körmöket megpucoljuk, és bevagdossuk. A húst lemossuk és a csülköt megmossuk és a zöldségekkel együtt lassú tűzön főzni kezdjük. Egy óra után kivesszük a zöldségeket és a húst addig főzzük, amíg le nem válik a csontról. (kb 4-5 óra). Amikor kész a hús, kivesszük és hűlni hagyjuk. A lébe beletesszük az apróra vagdosott fokhagymát és még fél órán át főzzük. Amíg fő a húst feldaraboljuk és elhelyezzük a tepsibe. Egy szűrőn keresztül ráöntjük a levet. Ízlés szerint fűszerezhetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

