Sertésszűz grillezett zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 2 egész sertésszűzpecsenye
- 2 ek étolaj
- 1 tk só
- bors
- 1 kisebb cukkini
- fél kg gomba
- 2 ág rozmaring
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A szűzpecsenyét lehártyázzuk, sóval, borssal befűszerezzük.
Faszén parázson, grill lapon, vagy serpenyőben, kevés olajon minden oldalát kissé elősütjük, majd előmelegített 180 fokos sütőben egészben 12 perc alatt készre sütjük. (Mielőtt a sütőbe tennénk rozmaringgal megszórjuk.)
Eközben faszén parázson, grillen vagy serpenyőben a megtisztított felszeletelt zöldségeket, és a felszelt gombát is megpirítjuk.
Azonnal tálalható
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »