Sertésszűz grillezett zöldségekkel recept
Hozzávalók:
- 2 egész sertésszűzpecsenye
- 2 ek étolaj
- 1 tk só
- bors
- 1 kisebb cukkini
- fél kg gomba
- 2 ág rozmaring
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A szűzpecsenyét lehártyázzuk, sóval, borssal befűszerezzük.
Faszén parázson, grill lapon, vagy serpenyőben, kevés olajon minden oldalát kissé elősütjük, majd előmelegített 180 fokos sütőben egészben 12 perc alatt készre sütjük. (Mielőtt a sütőbe tennénk rozmaringgal megszórjuk.)
Eközben faszén parázson, grillen vagy serpenyőben a megtisztított felszeletelt zöldségeket, és a felszelt gombát is megpirítjuk.
Azonnal tálalható
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









