Sertésszűz grillezett zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 2 egész sertésszűzpecsenye
- 2 ek étolaj
- 1 tk só
- bors
- 1 kisebb cukkini
- fél kg gomba
- 2 ág rozmaring
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A szűzpecsenyét lehártyázzuk, sóval, borssal befűszerezzük.
Faszén parázson, grill lapon, vagy serpenyőben, kevés olajon minden oldalát kissé elősütjük, majd előmelegített 180 fokos sütőben egészben 12 perc alatt készre sütjük. (Mielőtt a sütőbe tennénk rozmaringgal megszórjuk.)
Eközben faszén parázson, grillen vagy serpenyőben a megtisztított felszeletelt zöldségeket, és a felszelt gombát is megpirítjuk.
Azonnal tálalható
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »