Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sertésszelet, zöldborsóval recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4-5 szelet csontnélküli sertéskaraj
    • 6dkg, zsír
    • 80dkg. zöldborsó
    • 4dkg. liszt

    Elkészítése:  A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és lisztbe mártva, forró zsíron mindkét oldalán átsütjük.  A visszamaradt zsírjából, kevés vízzel pecsenyelevet készítünk, és a szeleteket visszahelyezve tovább pároljuk. A párolt zöldborsót a húshoz öntjük, kis vizet öntünk alá, és pár perc alatt összefőzzük. párolt rizst adunk hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá