Sertésborda gombás, medvehagymás raguval recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 5-6 levél medvehagyma
- 30 dkg gomba
- 1 fej fehér hagyma
- 2-3 szál újhagyma
- 2 db kaliforniai paprika
- 10 dkg bacon
- só
- grillfűszer
- őrölt fehér bors
- étolaj
- finom liszt
Előkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel. A bacont a hagymákat ,paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.
Elkészítés: A hússzeleteket lisztezzük és kevés olajon megsütjük majd félre tesszük. A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a paprikát, hagymákat és 8-10 perc alatt készre pirítjuk. A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk.
Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

