Sertésborda gombás, medvehagymás raguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 5-6 levél medvehagyma
- 30 dkg gomba
- 1 fej fehér hagyma
- 2-3 szál újhagyma
- 2 db kaliforniai paprika
- 10 dkg bacon
- só
- grillfűszer
- őrölt fehér bors
- étolaj
- finom liszt
Előkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel. A bacont a hagymákat ,paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.
Elkészítés: A hússzeleteket lisztezzük és kevés olajon megsütjük majd félre tesszük. A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a paprikát, hagymákat és 8-10 perc alatt készre pirítjuk. A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk.
Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »