Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sertésborda gombás, medvehagymás raguval recept

Sertésborda gombás, medvehagymás raguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 5-6 levél medvehagyma
    • 30 dkg gomba
    • 1 fej fehér hagyma
    • 2-3 szál újhagyma
    • 2 db kaliforniai paprika
    • 10 dkg bacon
    • grillfűszer
    • őrölt fehér bors
    • étolaj
    • finom liszt

    Előkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel. A bacont a hagymákat ,paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

    Elkészítés: A hússzeleteket lisztezzük és kevés olajon megsütjük majd félre tesszük. A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a paprikát, hagymákat és 8-10 perc alatt készre pirítjuk. A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk.
    Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá