Sertésborda gombás, medvehagymás raguval

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 5-6 levél medvehagyma
  • 30 dkg gomba
  • 1 fej fehér hagyma
  • 2-3 szál újhagyma
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 10 dkg bacon
  • grillfűszer
  • őrölt fehér bors
  • étolaj
  • finom liszt

Előkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel. A bacont a hagymákat ,paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

Elkészítés: A hússzeleteket lisztezzük és kevés olajon megsütjük majd félre tesszük. A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a paprikát, hagymákat és 8-10 perc alatt készre pirítjuk. A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk.
Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!