Rántott hús salátával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet csontnélküli karaj
A panírozáshoz:
- só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
A salátához:
- 1 doboz konzerv kukorica
- kb 1,5 dl majonéz
- 1-1 piros és zöld kápia paprika
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és olajban szép pirosra sütjük.
A salátához a kukoricáról leöntjük a levet, majd hozzáadjuk az apróra vágott paprikákat és a majonézt, majd alaposan összekeverjük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Az elkészült húsokat a salátával és sült burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »