Gombás natúr szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli tarja
- 20 dkg bacon szalonna
- 1 fej vöröshagym
- 3 ek liszt
- 2 dl tejföl
- 30 dkg friss gomba
- Ízlés szerint só, csipet, őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát, és tarját együtt pirítom, majd mikor megpirult egy evőkanál liszttel, sóval, és a csipet paprikával megszórom.
Felengedem vízzel, és puhára főzöm.
Amikor már majdnem puha, hozzáadom a tisztított, szeletelt gombát.
Amíg a gomba fő, addig a maradék 2 evőkanál lisztből, és a tejfölből csomómentes, habarást készítek.
Amikor a gomba is jó, behabarom, csőtésztával stb. tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »