Gombás natúr szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli tarja
- 20 dkg bacon szalonna
- 1 fej vöröshagym
- 3 ek liszt
- 2 dl tejföl
- 30 dkg friss gomba
- Ízlés szerint só, csipet, őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát, és tarját együtt pirítom, majd mikor megpirult egy evőkanál liszttel, sóval, és a csipet paprikával megszórom.
Felengedem vízzel, és puhára főzöm.
Amikor már majdnem puha, hozzáadom a tisztított, szeletelt gombát.
Amíg a gomba fő, addig a maradék 2 evőkanál lisztből, és a tejfölből csomómentes, habarást készítek.
Amikor a gomba is jó, behabarom, csőtésztával stb. tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »