Gombás natúr szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli tarja
- 20 dkg bacon szalonna
- 1 fej vöröshagym
- 3 ek liszt
- 2 dl tejföl
- 30 dkg friss gomba
- Ízlés szerint só, csipet, őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát, és tarját együtt pirítom, majd mikor megpirult egy evőkanál liszttel, sóval, és a csipet paprikával megszórom.
Felengedem vízzel, és puhára főzöm.
Amikor már majdnem puha, hozzáadom a tisztított, szeletelt gombát.
Amíg a gomba fő, addig a maradék 2 evőkanál lisztből, és a tejfölből csomómentes, habarást készítek.
Amikor a gomba is jó, behabarom, csőtésztával stb. tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »


