Gombás natúr szelet

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 kg csont nélküli tarja
  • 20 dkg bacon szalonna
  • 1 fej vöröshagym
  • 3 ek liszt
  • 2 dl tejföl
  • 30 dkg friss gomba
  • Ízlés szerint só, csipet, őrölt pirospaprika

Elkészítése:

A megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát, és tarját együtt pirítom, majd mikor megpirult egy evőkanál liszttel, sóval, és a csipet paprikával megszórom.

Felengedem vízzel, és puhára főzöm.

Amikor már majdnem puha, hozzáadom a tisztított, szeletelt gombát.

Amíg a gomba fő, addig a maradék 2 evőkanál lisztből, és a tejfölből csomómentes, habarást készítek.

Amikor a gomba is jó, behabarom, csőtésztával stb. tálalom.