Bajor hús recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 8 szelet csont nélküli karaj
- 5 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagydoboz tejföl
- reszelt sajt ízlés szerint
- pirospaprika
- tetszés szerinti fűszer, én sertés sült fűszert használtam
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd állni hagyjuk egy időre (vagy egy éjszakára betesszük a hűtőbe). A tepsit kivajazzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket, megszórjuk reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belekeverjük a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a húsokra hogy mindenütt befedje. Befedjük alufóliával és betesszük a 200 fokos sütőbe. 30-40 perc múlva levesszük az alufóliát (ha a hús még nem puhult meg tegyük rá vissza az alufóliát és süssük puhulásig), megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük míg megpirul a sajt a tetején.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.