Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bajor hús recept

Bajor hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet csont nélküli karaj
    • 5 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 nagydoboz tejföl
    • reszelt sajt ízlés szerint
    • pirospaprika
    • tetszés szerinti fűszer, én sertés sült fűszert használtam

    Elkészítése:
    A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd állni hagyjuk egy időre (vagy egy éjszakára betesszük a hűtőbe). A tepsit kivajazzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket, megszórjuk reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belekeverjük a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a húsokra hogy mindenütt befedje. Befedjük alufóliával és betesszük a 200 fokos sütőbe. 30-40 perc múlva levesszük az alufóliát (ha a hús még nem puhult meg tegyük rá vissza az alufóliát és süssük puhulásig), megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük míg megpirul a sajt a tetején.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá