Almás-hagymás tarja recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéstarja
- só
- bors durvára őrölve
- 1 ek olívaolaj
- 2 ek vaj
- 1-2 fej lila vagy vöröshagyma
- 3 alma kicsumázva
- 1 bögre húsleveslé (fehérbor vagy sör is lehet helyette)
Elkészítése:
A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőbe olajat hevítünk, majd a húsokat belefektetjük és addig sütjük mindkét oldalát, amíg szép aranybarna kéreg nem lesz rajta, majd a húsokat papírtörlős tányérra szedjük.
A visszamaradt olajhoz adjuk a margarint, felolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a hagymakarikákat, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott hagymát. Felöntjük a húslével, majd a húsokat visszatesszük és puhára pároljuk.
Krumplipürével tálaljuk, a húsokra halmozzuk az almás-hagymás ragut.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »