Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyúban sült sertéscomb recept

Savanyúban sült sertéscomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 – 1,5 kg sertéscomb
    • 1 kg savanyú káposzta
    • bors
    • delikát
    • 4 fej vöröshagyma
    • 1 fej fokhagyma
    • kevés olaj

    Elkészítése:

    A sertéscombot bevagdaljuk kb 1 cm távolságon. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük és a hús bevágott réseibe helyezzük. A combokat sütőedénybe helyezzük, a fűszereket összekeverjük egy tálba és jól megszórjuk vele a hús minden részét. Savanyú káposztával befedjük, majd ezt is fűszerezzük és ha maradt a káposztának leve rálocsoljuk. Öntünk rá egy kevés olajat, majd lefedjük alufóliával és megsütjük. Amikor már puha a hús, levesszük a a fóliát, a hús tetejéről lehúzzuk a káposztát és visszatesszük a sütőbe pirulni.3

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá