Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sasadi borda recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet csontnélküli borda
    • 5 dkg. vaj
    • 4db. őszibarack
    • 3 szem tört szegfűszeg
    • bors, só

    Elkészítése: A hússzeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, és a fűszerekkel meghintjük.  Forró olajon hirtelen átsütjük mindkét oldalukat. A serpenyőből kivéve a visszamaradt pecsenyelébe megpirítjuk a kimagozott hámozott őszibarackot. A hússzeleteket a mártásba visszatéve jól átmelegítjük.   Burgonyapürével tálaljuk, úgy, hogy minden hús tetejére egy szem félbevágott barackot teszünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá