Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgarépával töltött karaj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg kicsontozott rövidkaraj
    • 3-4 szál sárgarépa
    • 5 dkg vaj
    • szemes bors
    • 3-4 szem borókabogyó
    • 1 babérlevél

    Elkészítés:
    A karajt hosszában, a közepén felszúrjuk, és a vágatba toljuk a megtisztított répát egymás után. A legjobb, ha a hegyesedő végüket levágjuk, így egymáshoz illeszthetők. A húst kívülről sóval meg borssal bedörzsöljük, és a vajon körös-körül átsütjük. Mellérakjuk a többi répát karikákra vagy laskára vágva, meg a fűszereket, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. Végül a sütőben szépen megpirítjuk, felszeleteljük, és tésztaszűrőn áttörve öntjük rá a levét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá