Sajttal töltött karajszelet kukoricás bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db 1-2 cm vastag karajszelet
- 6 szelet sajt
- só
- bors
- olaj a kisütéshez
Panírhoz:
- 20 dkg kukoricaliszt
- 10 dkg finomliszt
- 0,5 csomag sütőpor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek cukor
- 1 tk só
- 1 kk őrölt bors
- kb. 2 dl tej
Elkészítése:
A karajszeleteket lapján félbe vágom, de nem vágom végig. Széthajtom, enyhén kiklopfolom, sózom, borsozom, és felhasználásig hűtőbe teszem.
A panírhoz a hozzávalókat egy tálban összekeverem, a tej hozzáadásával tejföl sűrűségű masszát kavarok.
10 percet pihentetem, ha sűrűsödik, tejjel lazítok rajta.
A karajszeleteket megtöltöm sajtszeletekkel, a biztonság kedvéért fogpiszkálóval összetűzöm.
Megforgatom a kukoricás masszában, és kevésbé forró olajban pirosra sütöm mindkét felét.
Ha megsült, papírtörlőre szedem.
Tetszés szerinti körettel tálalom.
A sajttal töltött karajszelet kukoricás bundában kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 16 g
Szénhidrát: 13 g
Zsír: 9 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »