Sajttal töltött karaj rántva recept

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj szeletekre vágva
- 25 dkg sajt
- 3-4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- 15 dkg zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst enyhén kiklopfoltam, sóztam és borssal megszórtam. Felöntöttem kevés vízzel hígított tejjel, és a fokhagymát belereszeltem.
Harminc percig állni hagytam, közben többször megfordítottam a húsokat benne.
A sajtot feldaraboltam.
A húst lecsepegtettem. A szeletek közepébe tettem egy darab sajtot, és feltekertem.
Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgattam. Fedő alatt, lassú tűznél felhevített étolajban kisütöttem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »