Sajttal töltött karaj rántva recept

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj szeletekre vágva
- 25 dkg sajt
- 3-4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- 15 dkg zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst enyhén kiklopfoltam, sóztam és borssal megszórtam. Felöntöttem kevés vízzel hígított tejjel, és a fokhagymát belereszeltem.
Harminc percig állni hagytam, közben többször megfordítottam a húsokat benne.
A sajtot feldaraboltam.
A húst lecsepegtettem. A szeletek közepébe tettem egy darab sajtot, és feltekertem.
Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgattam. Fedő alatt, lassú tűznél felhevített étolajban kisütöttem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »