Sajttal töltött fasírt recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 8 db sajt kocka (kb. 2 cm-es)
 - 25 dkg sertéshús (tarja, dagadó, lapocka)
 - 1 vöröshagyma
 - 2 gerezd fokhagyma
 - 1 mk őrölt babér
 - 1 mk fehér bors
 - 1 mk cayenne bors
 - 2 kk majoránna
 - 1 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 0,5 bögre zabpehely
 - só
 - zsemlemorzsa
 - olaj a sütéshez
 
Elkészítése:
A húst a hagymákkal átdaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a zabpelyhet. Sózzuk és alaposan összegyúrjuk.
A sajtkockákat becsomagoljuk a húsmasszába. Ügyeljünk rá, hogy a hús teljesen körbeölelje a sajtot, így nem fog kifolyni.
Zsemlemorzsába forgatjuk, és nem túl forró olajban szép pirosra sütjük.
Salátával, sült krumplival, vagy akár önállóan is fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											

