Sajttal töltött fasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db sajt kocka (kb. 2 cm-es)
- 25 dkg sertéshús (tarja, dagadó, lapocka)
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 mk őrölt babér
- 1 mk fehér bors
- 1 mk cayenne bors
- 2 kk majoránna
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 bögre zabpehely
- só
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst a hagymákkal átdaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a zabpelyhet. Sózzuk és alaposan összegyúrjuk.
A sajtkockákat becsomagoljuk a húsmasszába. Ügyeljünk rá, hogy a hús teljesen körbeölelje a sajtot, így nem fog kifolyni.
Zsemlemorzsába forgatjuk, és nem túl forró olajban szép pirosra sütjük.
Salátával, sült krumplival, vagy akár önállóan is fogyasztható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »