Sajttal-kolbásszal töltött rántott karaj recept

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 8 karika kolbász
- 4 cikk sajt
- só
- bors
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A burgonyakroketthez:
- 30 dkg burgonya
- 1 tk. margarin
- 1 db felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dkg finomliszt
- 1 cikk natúr sajt
- 1 csipet őrölt szerecsendió
- 1 késhegynyi őrölt bors
- ízlés szerint só
A panírozáshoz:
- liszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
Egy szelet karaj közepére ráteszünk egy cikk sajtot félbevágva, majd 2 karika kolbászt és feltekerjük. Duplán panírozzuk, először lisztbe, majd tojásba és morzsába forgatjuk és fedő alatt lassú tűznél kisütjük.
A krokett készítése:
A burgonyákat meghámozzuk és gerezdekre vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és a többi hozzávalóval összekeverjük.
A burgonyamasszát egy lisztezett deszkára tesszük, 2 cm vastagra kisodorjuk, majd hosszabb rudakat formázunk.
A rudakat lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »