Sajttal és gombával töltött karajszeletek recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 20 dkg gomb
- 20 dkg reszelt trappista sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt fehér bors
- petrezselyem zöld
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.
A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfövi, majd hozzáadjuk a petrezselymet.
Még melegen belekeverjük a reszelt sajtot. A sajt megolvad és összefogja a töltelékünket.
A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Sült újkrumplit és vegyes salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.