Sajttal és füstölt, főtt csülökkel töltött dagadó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg körüli dagadó
- 1 kisebb füstölt csülök
- 1 közepes vöröshagyma
- 10-15 dkg reszelt sajt
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek mustár
- 1 csokor ptrezselyem
- só
- kevés olaj a hagyma pirításához
Elkészítése:
csülköt megfőzzük, apróra szeljük, hozzáadjuk a mustárt és pár órára, akár 1 éjszakára is hűtőbe tesszük.
A dagadót megtisztítjuk és felszúrjuk majd sózzuk. A hagymát kockára vágjuk és üvegesre pároljuk., majd hozzáadjuk a csülökhöz.
Beletesszük a reszelt sajtot, petrezselymet és a tojást. Jól összekeverjük és megtöltjük vele a dagadót. Összetűzzük, tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben 200 fokon sütjük fólia alatt. 50 percig, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Tipp:
A tölteléket nem kell megsózni, mert a csülök elég sós.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »