Sajtos burgonyás bundában sült hús recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg sajt
- 3 közepes burgonya
- 1,5 dl tejföl
- 2 csapott ek finomliszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval megszórjuk.
A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat, a tejfölt, a lisztet, és a zúzott fokhagymát.
A húsokat lisztbe forgatjuk, belemártjuk a burgonyás keverékbe, és forró olajban kisütjük.
A sajtos burgonyás bundában sült hús kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 160 kcal
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 8 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

