Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos burgonyás bundában sült hús recept

Sajtos burgonyás bundában sült hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertéscomb
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg sajt
    • 3 közepes burgonya
    • 1,5 dl tejföl
    • 2 csapott ek finomliszt
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 gerezd fokhagyma

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval megszórjuk.

    A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat, a tejfölt, a lisztet, és a zúzott fokhagymát.

    A húsokat lisztbe forgatjuk, belemártjuk a burgonyás keverékbe, és forró olajban kisütjük.

    A sajtos burgonyás bundában sült hús kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 160 kcal
    Fehérje: 14 g
    Szénhidrát: 7 g
    Zsír: 8 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá