Sajtos burgonyás bundában sült hús recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg sajt
- 3 közepes burgonya
- 1,5 dl tejföl
- 2 csapott ek finomliszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval megszórjuk.
A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat, a tejfölt, a lisztet, és a zúzott fokhagymát.
A húsokat lisztbe forgatjuk, belemártjuk a burgonyás keverékbe, és forró olajban kisütjük.
A sajtos burgonyás bundában sült hús kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 160 kcal
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 8 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 8 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »
Gyümölcsös csábítás – 12 frissítő torta, amiből egy szelet sosem elég
Sütni sem mindig kell ahhoz, hogy igazán lenyűgöző desszertet varázsolj az
Tovább olvasom »
Sütnél valami különlegeset, de mégis ismerőset? Ez a lista neked szól!
Szereted, ha a sütik nemcsak finomak, hanem jól is mutatnak? Ezek a házias
Tovább olvasom »
Villámgyors vacsorák, amikért megőrülsz! – 12 recept, amit a család tuti kérni fog jövő héten is
Unod már a megszokott ízeket, de nincs időd órákig főzni? Ezek a villámgyor
Tovább olvasom »
Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »