Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Roston sült tarja betyáros raguval recept

Roston sült tarja betyáros raguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet sertéstarja

    Raguhoz:

    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • pár gerezd fokhagyma (ízlés szerint)
    • 1 zöldpaprika
    • 1 paradicsom
    • 15 dkg füstölt kolbász
    • frissen őrölt bors
    • 1 kk őrölt pirospaprika
    • kevés őrölt csípős paprika
    • 2 ek tejföl
    • kevés petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A tarját vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, majd roston megsütjük.

    A szalonnát apróra vágjuk, serpenyőben zsírjára pirítjuk. A feldarabolt hagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, a felszelt kolbászt is hozzátesszük. Megízesítjük sóval, őrölt borssal, őrölt csípős- és pirospaprikával, tört fokhagymával, kevés petrezselyemzölddel, és hozzáadjuk a tejfölt.

    Felforraljuk, majd a sült tarjával tálaljuk. Köretként illik hozzá a petrezselymes tört krumpli, vagy rizs.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá