Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Roston sült máj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg borjú, vagy sertésmáj
    • 2 dkg vaj
    • őrölt bors

    Az áztatáshoz :

    • 1 kevés tej

    Elkészítés:
    A májat nyolc szeletre vágjuk, rostjaira merőlegesen bevagdossuk, és a tejben a hűtőszekrényben legalább fél napig állni hagyjuk. Ezután a nedvességet alaposan leitatjuk róla, és megborsozzuk. Teflon serpenyőben a vajon mindkét felüket erős lángon szép pirosra sütjük. Csak a tálon sózzuk meg, mert különben keménnyé, rágóssá válik a máj.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá