Resztelt máj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertésmáj
- 6 db nagy vöröshagyma
- törött pirospaprika
- őrölt bors
- majoránna
- 1 kk csípős paprikakrém (aki szereti enyhén csípősen)
- só
- ételízesítő
- sertészsír vagy olaj
Elkészítése:
A májat felszeljük, többször átmossuk. Megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymákat, majd meghintjük törött paprikával, és beletesszük a májat. Fehéredésig átforgatjuk a vöröshagymás zsíron, majd kevés vizet öntünk rá. ( nem kell, hogy ellepje! ) Fűszerezzük a só és ételízesítő kivételével. Fedő alatt puhára pároljuk, és ha megpuhult a máj akkor sózzuk meg. Köretnek főtt krumplit tálaltam hozzá. Jó étvágyat!
Tipp:
Én még több vöröshagymát tettem bele, mert attól lesz jó sűrű a szaftja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »