Rántott töltött karaj recept
Hozzávalók:
- 4 szelet vastagabbra szelt karaj (más hús is lehet)
- só
A töltelékhez:
- 2 db hosszú zsemle
- 1 csokor vágott petrezselyemzöld
- 3 db főtt kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 db nyers
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg reszelt sajt
- vöröshagyma
- fokhagyma reszelve
Panírozáshoz:
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
Kisütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A vastagabbra szeletelt húst félbe vágjuk úgy, hogy ne vágjuk szét!
Enyhén kiveregetjük, sózzuk.
A töltelékhez:
A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a főtt tojásokat felaprítjuk.
A többi hozzávalókkal összekeverjük.
A hús szelet egyik felére halmozzuk a tölteléket, a másik fele húst ráhajtjuk, majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

