Rántott töltött karaj recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 szelet vastagabbra szelt karaj (más hús is lehet)
- só
A töltelékhez:
- 2 db hosszú zsemle
- 1 csokor vágott petrezselyemzöld
- 3 db főtt kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 db nyers FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- vöröshagyma
- fokhagyma reszelve
Panírozáshoz:
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
Kisütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A vastagabbra szeletelt húst félbe vágjuk úgy, hogy ne vágjuk szét!
Enyhén kiveregetjük, sózzuk.
A töltelékhez:
A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a főtt tojásokat felaprítjuk.
A többi hozzávalókkal összekeverjük.
A hús szelet egyik felére halmozzuk a tölteléket, a másik fele húst ráhajtjuk, majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.