Rántott töltött karaj recept

Hozzávalók:
- 4 szelet vastagabbra szelt karaj (más hús is lehet)
- só
A töltelékhez:
- 2 db hosszú zsemle
- 1 csokor vágott petrezselyemzöld
- 3 db főtt kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 db nyers
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- vöröshagyma
- fokhagyma reszelve
Panírozáshoz:
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
Kisütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A vastagabbra szeletelt húst félbe vágjuk úgy, hogy ne vágjuk szét!
Enyhén kiveregetjük, sózzuk.
A töltelékhez:
A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a főtt tojásokat felaprítjuk.
A többi hozzávalókkal összekeverjük.
A hús szelet egyik felére halmozzuk a tölteléket, a másik fele húst ráhajtjuk, majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »