Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott, füstölt-főtt tarja póréhagymával recept

Rántott, füstölt-főtt tarja póréhagymával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg füstölt, főtt tarja
    • zsemlemorzsa
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • étolaj
    • 1 kg sárga burgonya
    • 1 póréhagyma
    • 5 dkg vaj
    • ízlés szerint himalája só

    Elkészítése:

    A tarját felszeleteljük, mivel ez már egy sós pácban volt, nem kell fűszerezni, egyből lehet panírozni. Megforgatjuk a lisztben, a tojásban, majd a zsemlemorzsában, és forró, bő olajban mindkét oldalát megsütjük.

    A burgonyát meghámozzuk, és nagyobb cikkekre vágjuk. Külön serpenyőben szintén bő, forró olajban megsütjük, majd papírtörlővel kibélelt hőálló tálba szedjük, hogy a maradék olaj lecsepegjen róla.

    A póréhagymát felkarikázzuk, a vajat megolvasztjuk a serpenyőben, hozzáadom a póréhagymát, ízlés szerint sózzuk, és megpároljuk. Tálalhatunk.

    Nagyon gyorsan elkészíthető ebéd. Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá