Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott máj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg sertésmáj
    • 15 dkg szalonna
    • 20 dkg szeletelt sajt
    • 4 fej vöröshagyma
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl olaj
    • ízlés szerint só, bors, majoránna

    Elkészítése:

    A májat fél centis szeletekre szeljük, forró olajon mindkét oldalát átsütjük. Kivajazott tepsibe tesszük a máj szeleteket, erre terítjük a szalonna csíkokat. Következő réteg a karikára vágott hagyma, erre a reszelt sajt kerül. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és a rétegezést ismételjük, úgy hogy a felső réteg máj legyen. A tepsit hideg sütőbe téve, magas hőfokon sütni kezdjük 10-15 percig, majd ráöntjük a felvert tojást, és tovább sütjük, míg a tojás megsül.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá