Rakott karaj tojásosan recept

Elkészítése:
Kevés olajon elősütjük a lisztbe forgatott szeleteket.
Az áztatott, kinyomkodott zsemlét összekeverjük a nyers tojással, petrezselyemmel, 1 ek tejföllel.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük. A tojásokat megfőzzük és felkockázzuk, majd hozzáadjuk a zsemléhez. Sózzuk borsozzuk, majd a tölteléket eloszlatjuk a hússzeleteken. 5 evőkanál olajba beleszórunk 1 evőkanál lisztet, hozzáadunk 2 evőkanál tejfölt, egy pici sót és borsot, majd csomómentesre keverjük.
Az így kapott mártást ráöntjük a húsokra, majd betesszük egy tepsibe. 180 fokon készre sütjük.
Mielőtt teljesen kész, egy pici hígított tejföllel nyakon öntjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »