Rakott karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 szelet csont nélküli karaj
- só
- bors
- liszt a panírhoz
Töltelékhez:
- 2 zsemle, vagy 2 szelet kenyér
- fél doboz csemegekukorica
- 20 dkg trappista sajt reszelve
- 1 kis pohár tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- ételízesítő
- petrezselyem
- metélőhagyma
- 1 közepes fej lila hagyma apróra vágva
Elkészítése:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és átsütjük mindkét oldalát. Kizsírozott tepsibe szedjük ki.
A zsemléket vízbe áztatjuk, kicsavarjuk, és jó alaposan összekeverjük a többi hozzávalóval (a sajtból kb. 5 dkg-ot teszünk bele), majd a hús tetejére halmozzuk.
A húsok alá kb 1,5 dl vizet öntünk, alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe tesszük. Mielőtt teljesen készre sülne. levesszük a fóliát, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és pár percre visszatoljuk a sütőbe míg jól ráolvad a sajt.
Jó étvágyat!
Tipp:
A recept csirkemellből (vagy más húsból) is elkészíthető.
A rakott karaj kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 17 g
Szénhidrát: 6 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »