Ragacsos csülök,és oldalas együtt sütve recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4-5 db oldalas,egy közepes csülök csonttal együtt szeletelve.
A páchoz:
- 5-6 evőkanál csípős ketchup
- 4-5 evőkanál pirított szezámmag
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál barna cukor
- cayenne bors ízlés szerint
- 1 evőkanál pirospaprika
- 3 evőkanál olíva olaj
- őrölt bors
- fokhagymapor
- 1 dl szójaszósz
- 1 evőkanál tandoori masala
- só
Elkészítése:
A megmosott előkészített húsokat, az összekevert páccal jól bedörzsöljük, tepsibe tesszük, majd öntünk alá a pácból.
Alufóliával lefedjük, és 2-3 óra alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

