Rozsdás pecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg felsál
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 2 sárgarépa
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- só
- őrölt bors
- 2 szem borókabogyó
- késhegynyi pirospaprika
Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát meg a reszelt sárgarépát. A megsózott, megborsozott húsdarabot átsütjük rajta, a paprikával meghintjük, a fűszereket, a paprikát meg a paradicsomot belerakjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. A felszeletelt húsra szűrjük a mártást. (Jó ízű lesz a hús, ha párolás előtt egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »