Rozsdás pecsenye recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg felsál
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 2 sárgarépa
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- só
- őrölt bors
- 2 szem borókabogyó
- késhegynyi pirospaprika
Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát meg a reszelt sárgarépát. A megsózott, megborsozott húsdarabot átsütjük rajta, a paprikával meghintjük, a fűszereket, a paprikát meg a paradicsomot belerakjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. A felszeletelt húsra szűrjük a mártást. (Jó ízű lesz a hús, ha párolás előtt egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük.)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.