Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rozsdás pecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg felsál
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 evőkanál olaj
    • 2 sárgarépa
    • 1 zöldpaprika
    • 1 paradicsom
    • őrölt bors
    • 2 szem borókabogyó
    • késhegynyi pirospaprika

    Elkészítés:
    Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát meg a reszelt sárgarépát. A megsózott, megborsozott húsdarabot átsütjük rajta, a paprikával meghintjük, a fűszereket, a paprikát meg a paradicsomot belerakjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. A felszeletelt húsra szűrjük a mártást. (Jó ízű lesz a hús, ha párolás előtt egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük.)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá