Rozsdás pecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg felsál
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 2 sárgarépa
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- só
- őrölt bors
- 2 szem borókabogyó
- késhegynyi pirospaprika
Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát meg a reszelt sárgarépát. A megsózott, megborsozott húsdarabot átsütjük rajta, a paprikával meghintjük, a fűszereket, a paprikát meg a paradicsomot belerakjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. A felszeletelt húsra szűrjük a mártást. (Jó ízű lesz a hús, ha párolás előtt egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük.)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »